Odalsportalen – Vil du jobbe med Audunbakken?

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Er du dreven med lyd og lys, eller kan du sjonglere flere baller i luften samtidig? Da kan nettopp du være med å lage årets Audunbakkenfestival.

  Ikke lenge etter at musikken fra fjorårets Audunbakkenfestival har lagt seg, drar jobben med neste års festival igang. Og nå kan DU være med å gjøre årets Audunbakken. 

  — Komitèleder for lyd og lys ønsker nye arbeidsoppgaver innad i Audunbakken fra og med 2018. Derfor søker nå festivalen etter en person som har interesse for og kunnskap om lyd/lys/backline. Om du er teknisk interessert eller har planer om å jobbe med lyd og lys er dette perfekt å ha på CVen, skriver festivalen på sin nettside.  

  Audunbakken søker følgende: 

  • Komiteleder for sikkerhet og område. Gjøre bestillinger av vakter, vanntank, Røde Kors, strøm etc. i forkant. Organisere relevante frivillige, kalle inn til møter i  komiteen. Kontakt med vaktselskap, politiet osv.
  • Leder for teknisk (scene, lys og lyd). Ansvar for all lyd- og lysproduksjon for 2 scener under festivalen. Dette innebærer bestilling, kjøp og vedlikehold av lyd/lys-utstyr og organisering av tekniskutstyr, teknikere og frivillige før, under og etter festivalen.
  • Sponsoransvarlig. Vi har fått jobbet lite med dette i det siste. Vi har en hovedsponsor (Odal Sparebank) + 2 sponsorer. Her er potensialet stort, men vi mangler en dedikert person som jobber med dette.

  Er du interessert eller ønsker ytterligere informasjon, kontakt festivalsjef Audun Hansen på audun.hansen@audunbakken.com eller mob. 99641474.

  15-års jubileum 

  Audunbakkenfestivalen drives og arrangeres av et 20-talls faste personer i henholdsvis styret og i ulike fagkomiteer. Audunbakken startet også opp markedsføringsprosjektet I Love Odalen. I år feirer festivalen 15 år. 

  Se minidokumentaren om Audunbakkenfestivalen lengre ned i saken. 

  Festivalen ble for første gang arrangert i 2003, og har med årene blitt en idealistisk musikk- og kunstfestival som blir arrangert på Disenå i Sør-Odal første helga i august hvert år. Festivalområdet ligger på toppen av et nedlagt grustak, omslynget av gran, furu og bjørk fra de dype odalske skoger. 

   


  Intervju og foto: Christina Svien / Foto og redigering: Beate Haugtrø


  SÆREGEN: Audunbakken har gjennom alle år holdt seg tro til sin særegne stil og hjemmekoselige sfære. ARKIVFOTO: Christer Bell 15-ÅRS JUBILEUM: I år feirer Audunbakken 15 år som festival. Det hele startet opp som en venners venners-fest i hagen til festivalsjef Audun Hansen sine foreldre. MUSIKKFESTIVAL: Gjennom årene har flere store artister gjestet Audunbakken på Disnå, og festivalen har bygget seg større og større for hvert år. FOTO: Torjus Thesen