Odalsportalen – Odalens fineste sommerevetyr

  Annonse

  Tekst: Mette Haugland


  Audunbakkenfestivalen feirer 15 år i år. Nå trenger de deg med på laget.

  Odalens fineste sommereveryr, Audunbakkenfestivalen nærmer seg med stormskritt. 4.-5. august braker det løs på toppen av det nedlagte grustaket på Disenå, og store artister som Mikhael Paskalev, ARY og danske GENTS står øverst på årets plakat. 

  Men festivalen trenger fortsatt flere frivillige. 

  Frivilligsjef ved Audunbakken, Siril Thesen løfter også frem hvordan Audunbakken skiller seg ut fra større festivaler. Dette mener hun er med på å gi de frivillige en stor fordel de ikke får andre steder.

  — Audunbakken er en intim og liten festival, så du kommer tett innpå alle alle fagområdene og folkene som jobber der. Det gjør du ikke på større festivaler, forteller Thesen. 

  En vanlig arbeidsvakt på Audunbakken ligger på 6 timer. Det vil si at du får masse med tid til å se den artisten du helst ønsker. 

  • Registrer deg som frivillig for årets Audunbakkenfestival HER.

  Ser bra ut på CV’n

  Scenearbeider, artistsjåfør, barmedarbeider, kiosk, inngang og trivselsvakt er bare noen av områdene man kan jobbe under som frivillig. Til gjengjeld får man gratis festivalpass, goodie-bag, t-skjorte og mat- og drikkebonger. Thesen løfter også frem at erfaringen man sitter igjen med er uvurdelig. 

  — Vi har et helt spekter av ulike oppgaver man kan velge mellom, og du får fin erfaring som du kan dra nytte av senere. Å kunne vise til frivillig arbeid på CV’n ser også veldig bra ut og viser at du er både aktiv og engasjert.

  Kan søke om du er under 18 år

  Selv om Audunbakkenfestivalen har 18-årsgrense, kan man ved å jobbe som frivillig være med på festivalen selv om man er under 18 år.  

  — Man får jo ikke håndtere eller drikke alkohol siden man er mindreåring. Men det er en kjempemulighet, og den eneste muligheten de har, til å få oppleve festivalen, sier Thesen. 

  FÅR GRATIS FESTIVALPASS: Som frivillig på Audunbakken får du flere fordeler. Noen av dem er en egen goodie-bag og gratis festivalpass. ARKIVFOTO Hilda Nyfløt UVURDELIG ERFARING: Audunbakken har et spekter ulike jobber hvor man kan prøve seg på alt fra scenearbeider til artistsjåfør. ARKIVFOTO: Hilde Nyfløt ÅRETS PLAKAT: I år feirer Audunbakken 15 årsjubileum. DESIGN: Kine Marie Kapaasen Madsen