TINE fotballskole en knall suksess

  Tre intense dager med spill, kamper, fotballtriks og dribling er nå over. Skarnes IL’s første fotballskole har vært en hit!

  Annonse

  — Det har vært utrolig gøy! Sier Hannah Bydal sammen med venninnene, Helena Fjeld Haukerud og Mia Sundby-Bredensen.

  Vi har lært så masse og trenerne har vært kjempe kule! Vi har til og med lært å sto på hode og sparke ballen bakover! Sier jentene og smiler til fornøyd til hverandre.

  Ville gjøre noe spennende i ferien

  De unge trenerne Mia, Hanne, Aleksander og Ida (alle 16 år) er alle avgangselever ved Skarnes ungdomsskole og ville gjøre noe spennende i sommerferien.

  — Vi har alle spilt fotball, liker å jobbe med barn og hadde lyst til å stille opp da vi ble spurt, sier Mia.

  — Dette har vært utrolig givende og vi stiller gjerne opp igjen neste år! sier ungdommene.

  Lederen i Skarnes IL, Ann-Cecilie Sundby-Bredesen, kan ikke få rost ungdommene nok;

  — Trenerne har vært helt unike! Leker og spiller, legger til rette for alle – kunne ikke gjort dette uten dem! Sier en fornøyd og ydmyk leder for Skarnes IL.

  Klare for en ny fotballskole

  Jesper (7) fra Kongsvinger, Oliver (9) fra Sander, Peter (9) fra Sander og Chris (8) fra Kongsvinger føler at de har fått masse ut av de tre dagene på SIAP.

  — Jeg har lært meg å drible, sier Oliver

  — Før kunne jeg ikke skru ballen, men det har jeg blitt god på nå sier Peter.

  — Vi er klare for neste år vi! sier guttene

  Vil dere komme tilbake neste år? JA! roper barna Har dere hatt det gøy? JAAAA roper alle de 57 barna Hannah og Mia (9 år) fra Skarnes IL synes det har vært lærerikt Elias (9) Skarnes IL i full fart John Lucas og Emma i farta Kom igjen! Ikke gi dere! roper treneren fra sidelinja og barna gir gass Godt å dyppe hodet i varmen Ahh! forfriskende sier Mia og kaster det våte håret bakover Fotballskolens yngste lag hadde det moro -Jeg har scora 100 mål, sier John Lucas fornøyd – Jepser (7) Kongsvinger, Oliver (9) Sander, Peter (9) Sander og Chris (8) Kongsvniger koser seg på fotballskolen Viktig med sunt påfyll i varmen – Nå scorer vi Miriam! sier Emil Haukerud (9) til lagkameraten Trenerne Mia, Hanne, Aleksander og Ida (16 år) er alle avgangselever ved Skarnes ungdomsskole og synes det har vært givende å bidra til fotballskolen Leder i Skarnes IL, Ann-Cecilie Sundby-Bredesen, gir et stort tommel opp og er fornøyd med dagene Erik som fyller 9 år i dag feiret dagen sin på TINE fotballskolen Godt med is i varmen! En glad gjeng!