Birgit Brinck med venner inviterer til Stemningskonsert HØST på Sanitetens Hus i Mo søndag 13. oktober og ensemblet består av en hærskare musikalske odølinger.

Annonse

Sanger og sangpedagog Birgit Brinck med venner inviterer til hyggekveld, og Saniteten holder kiosken åpen. Kveldens program vil være variert med låtskrivere som Anne Grete Preus, Svein Dag Hauge og Halvdan Sivertsen, men musikaler og keltisk folkemusikk vil også prege kvelden, i tillegg til Birgit’s egne sanger.

Silje Vien (19), som selv kommer fra Nord-Odal vil sette sitt særpreg på konserten med sine tolkninger av blant annet Anouk. Det vil også bli instrumentale innslag med Benedicte Brinck Strøm.

– Mange setter pris på å høre Silje Vien fordi hun har så flotte tolkninger med ordentlig
særpreg. Hun vil akkompagnere seg selv på piano. Vi er også heldige å ha med Anne Karin Nilsen som er bosatt på Bruvoll i Nord-Odal. Hun vil synge Prøysen og Louis Jacoby, forteller Brinck.

– Vi er både barn, ungdom og voksne fra begge odalskommunene og det er første gang Birgit Brinck med venner kommer til Sanitetens Hus i Nord-Odal, sier Birgit Brinck som er bosatt i Sør-Odal kommune hvor hun arbeider som sanger og sangpedagog.

Deltakerne på konserten er: Anne Karin Nilsen, Benedicte Brinck Strøm, Minda Louise
Sander, Anita Hagen, Mina Helgedagsrud, Silje Vien og Birgit Brinck.