Ida Jenshus, Unnveig Aas og kultursplæsj. Torsdag 28. november blir det en helaften med tre flotte retter på menyen.

Ida Jenshus

Annonse

32 år gamle Ida Jenshus, fra Steinkjer er alt å regne som en veteran innen norsk country/americana. Hun klarte bragden å vinne spellemann for alle sine tre første album i countryklassen, før hun la ut på en reise i nye musikalske landskap.

På sitt siste album, From this day on, kan man igjen høre at hun har føttene stabilt plantet i countrymusikken – og således gjør seg fortjent til tittelen Norges countrydronning.

Albumet har høstet strålende anmeldelser fra hele landet, og Jenshus hylles av flere for sin evne til å skape et lydbilde som ligger mellom pur-country og Fleetwood Mac.

Kultursplæsj

Konserten på Milepelen blir mer enn en konsert. Stig Aasheim er tilbake i stolen som intervjuer, og publikum får gjennom intervjuet blant annet et innblikk i hva som er Ida Jenhus litterære inspirasjonskilder.

Unnveig Aas

Intervjuet, eller kultursplæsjet som det heter på fagspråket, etterfølges av en oppvarmingskonsert med plateaktuelle Unnveig Aas – som for anledningen har med seg Roger Græsberg på scena. Unnveig Aas kommer til Milepelen med et rykende ferskt album i bagasjen, og står på scena under et døgn etter hun har avsluttet releasekonsert for sitt siste album.

Nest siste turnestopp

Den tre-retters underholdninga avsluttes så med høydepunktet – konserten med Ida Jenshus. Dette blir Ida Jenshus siste stopp, før hun drar til Drammen for å avslutte sin høstturne. En turne som begynte i Oslo i juni, som har bestått av totalt 31 konserter over hele landet når den avsluttes 30.november.

VINN BILLETTER!

Vil du vinne billetter til konserten med Ida Jenshus?

Svar på følgende spørsmål:

Hvilket norsk band var det eneste som hadde vunnet spellemann for sine tre første album før Ida Jenshus gjorde det? De er også trøndere, og gjorde det med plater utgitt i 1988, 1989 og 1990

Svar avgis i kommentarfeltet i saken på Facebook.