Sitter du i koronakarantene og mangler matvarer?

  Da kan Jørgen Haagenrud handle for deg – helt gratis!

  Annonse

  – Jeg hørte en bekjent som snakket om at han hadde tenkt å handle for odølinger som sitter i karantene på grunn av koronaviruset, og da tenkte jeg at det var en fin ting å gjøre for andre, sier Haagenrud, som bor på Oppstad.

  • Så, trenger du hjelp og bor i Nord- eller Sør-Odal, kan du ta kontakt med Jørgen på telefon 911 78 773.

  – Det er bare å ringe eller å sende SMS. Det er lettest å få tak i meg mellom klokka 15.00 og fram til butikken stenger, sier han.

  Gratis hjelp til trengende

  Jørgen Haagenrud ønsker å gjøre dette som en hyggelig tjeneste for mennesker som har behov for litt hjelp i en krevende situasjon, og vil ikke ta betalt for oppdragene.

  – Ja, dette gjør jeg helt gratis. Det er bare utrolig hyggelig å kunne hjelpe andre.

  – Det er viktig at man hjelper og stiller opp for hverandre nå, og dette kan også være et tiltak som forebygger at flere enn nødvendig blir smittet. Du kan rett og slett se på dette som en del av en felles dugnad, sier han.

  Haagenrud har ikke tenkt nøye over hvordan handlingen er tenkt å fungere i praksis, men legger vekt på at «ærlighet varer lengst».

  – Og ærligheten må gå begge veier. Jeg skal ikke tjene noe på dette, og gjør dette kun for å være hyggelig, sier Jørgen, og legger likevel til at Vipps kan være en god måte å løse dette på i 2020.

  Oppdateringer om koronaviruset

  Koronavirus-epidemien har for alvor også truffet odalskommunene de siste dagene, og torsdag ble det blant annet besluttet å stenge samtlige skoler og barnehager i landet.

  De to odalskommunene oppdaterer jevnlige sine nettsider med informasjon til innbyggerne, og Odalsportalen oppfordrer derfor om å følge med på disse sidene daglig.