Annonse

 

En uke har gått siden Slobrua Gjestegård åpnet og både gjestene og eierne er storfornøyde.Gjestegården har fått en varm velkomst og raust med gode tilbakemeldinger.

Hvordan har det gått siden oppstart?

— Det har gått helt fantastisk! Vi er glade og ydmyke over en så varm velkomst, sier hotellsjef, Tina Nguyen Barkbu og kjøkkensjef og daglig leder, Ulf Inge Vien, ved Slobrua Gjestegård.

Raust med komplimenter

— Vi har blitt tatt godt i mot og folk er rause med gode og konstruktive tilbakemeldinger, noe vi setter pris på så vi kan tilpasse oss hva gjestene ønsker.

— Vi har hatt besøk av både Sanngrund og Budget Hotel, som har gitt oss en varm mottakelse, noe vi setter stor pris på. So far so good! melder hotellsjefen.

Full parkeringsplass

— Vi var veldig spente på vår første søndag som er en populær dag for middager her i distriktet. Og når vi opplevde full parkeringsplass med jevn trafikk hele dagen, fikk vi litt stjerner i øynene med både konfirmasjon og full restaurant. Og slik har det fortsatt, med jevn og god trafikk resten av uka.

— Hvilken dag har dere flesk og duppe?

Det er det mange som spør etter denne retten og det har vi hver dag, forteller kjøkkensjef og daglig leder, Ulf Inge Vien, som er fornøyd med alle de positive tilbakemeldingene på service og maten.

Fullt trøkk til Vassengutaene

17 rom er booket denne helgen når Vassengutaene spiller og pakkene med billetter og middag har gått unna i en fei. Og i kveld er det vorspiel i peisestua fra klokken 19 -2130 før konserten begynner oppe i pavlijongen.

Barkbu som har 19 år fra hotellbransjen og har drevet mye med event elsker å stelle i stand til fest og ønsker å gi gjestene WOW-opplevelsen!

— Jeg skreddersyr gjerne tema og hjelper gjestene med å skape den røde tråden til et selskap slik at det blir en skikkelig WOW-effekt og Ulf står for WOW-effekten på maten.

— Nå har vi fått inn en del bestillinger på jubileer, selskaper og flere temafester, og det begynner å komme inn en del julebords-bestillinger, så dette er gøy, smiler hotellsjefen.

— Vi har hatt en god start og nå trenger vi flere folk, sier Ulf og Tina.

Åpningstider 10-19.00 hver dag.


Rundt 80 innbyggere kom til den offisielle åpningen.