Er du nødt? Kurs i Mentalsport med Ronald Andersen

Annonse

La deg ikke knekke av krav i hverdagen. Kunstkonsept arrangerer kurset «Mentalsport» hvor vil du lære å programmere verdens mest avanserte datamaskin – din egen hjerne.

Cellene ligger i dvale

Hos de fleste av oss ligger de fleste av hjernecellene arbeidsledige – i dvale – det meste av tiden. En har hektiske hverdager med mange krav, både på fritida og på jobben. Og en bruker bare en brøkdel av den enorme kapasiteten som finnes i den menneskelige hjernen.

Nøkler til å styrke hukommelsen

Glemmer du ofte hvor du la mobilen? Eller navn, ansikter, det du skal si eller gjøremål? Får du andre til å lytte til det du sier? Har du oversikt over hva du trenger for å lykkes? Svaret finner du i din egen hjerne, og med det kritikerroste kurset, Mentalsport. Her får du praktiske «nøkler» til å styrke hukommelsen, intelligensen og kreativiteten. Kurset baseres på boka Mentalsport, og kursleder er Ronald Andersen.

Kurset passer for alle og går av stabelen 24. januar kl 17.30 på Austvatn gård. Påmelding må skje på forhånd. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt på mobil 90079279 eller e-post kundeservice@kunstkonsept.com.