TINE fotballskole er sparket i gang

  Annonse

   

  59 glade fotball-barn fikk utdelt like sekker og t-skjorter som det står TINE fotballskole 2018 på da de ankom fotballskolen til Skarnes IL på SIAP i dag. Dette blir kult! ropte ungene.

  Velkommen til TINE fotballskole! sier den engasjerte lederen til Skarnes IL, Ann-Cecilie Sundby-Bredesen til de 59 fotball-glade barna som er påmeldt årets fotballskole på SIAP. Nå skal vi leke, spille fotball og ha det moro sammen i tre hele dager.

  Er det noen som gleder seg?

  — JAAAAA! ropte ungene. 

  Fotballskolen blir for første gang arrangert på SIAP i år og er en morsom og lærerik fotballskole med fokus på gode holdninger.
  Tilbudet er for de som fyller 6-12 år dette året, og når barna har tatt ferie og hva passer vel bedre enn en aktiv start på sommeren?

  Skal spille for Liverpool og Real Madrid

  Så er det oppstart og barna blir delt inn i aldersbestemte grupper med eget opplegg tilpasset sin alder, og ungene, de synes det var veldig stas at gruppenavnene var kjente fotballag.

  — Barcelona og Manchester City skal spille på gressbanen, Liverpool og Real Madrid skal på kunstgresset, forklarte Sundby-Bredesen og barna fulgte hoppende og sprettende etter hver sin trener.

  — Herlig! jeg skal spille på Liverpool – jeg digger de, sier Ingvild

  Fotballskolen er i regi av Skarnes IL og trenerne er frivillige fra klubben og avgangselever fra Skarnes ungdomsskole. Vi er et solid team som organiserer treningsopplegget og sørger for at barna har det mest mulig gøy på fotballskolen og ikke minst har vi fokus på fair play og spilleregler i fotball.
  Her på fotballskolen kan barna bli kjent med nye barn de ikke kjenner fra før og det er også viktig for samholdet i bygda, sier Sundby-Bredesen.

  — Det er utrolig artig at det er så mange barn som meldte seg på, sier en engasjert Sundby-Bredesen som er svært fornøyd med oppmøtet.

  Og så er det viktig med sunn mat når man er aktiv hele dagen, påpeker Kari Gjelsnes inne fra kiosken mens hun kutter frukt til 59 barn som snart skal ha pause. Skarnes IL har sørget for et godt mannskap i alle ledd under hele fotballskolen, alt fra trening til kosthold.

  Gøy med fotball!

  — Jeg kjenner treneren vi skal ha, hun er akkurat ferdig på ungdomskolen, er skikkelig god i fotball og kan lære oss masse nytt, sier Emma Martinsen.

  Hva gleder de yngste seg mest til?

  — Jeg gleder meg til å bli god i fotball, sier William Lilleseth Boisen
  — Triksing synes jeg er kult, sier Marcus Sundby-Bredesen
  — Jeg synes det er koselig å spise lunsj sammen med andre jeg, sier Ylva Gudmunsen

  Fotballskolen hadde bestilt strålende sol til å sparke i gang og det fikk de!