Sandsdagene handler om tradisjon og lokal stolthet. 31. mai til 2. juni fylles Sand sentrum igjen opp med salgsboder, gode tilbud i butikker, tivoli, aktiviteter og underholdning.

Annonse

Som vanlig er det Nord-Odal Idrettslag og Sand sentrumsforening som i samarbeid med Nord-Odal kommune står bak arrangementet. Det gjenstår enda noen detaljer før det komplette programmet kan presenteres, men det er åpnet for registrering av salgsboder og utstillinger.

50-årsmarkering for avslutning av temmerfleitinga

Vi kan allerede nå røpe en skikkelig godbit. På lørdagsettermiddagen blir det nemlig mulighet for å se et sang-, musikk- og vinsjespill som markerer at det er 50 år sida tømmerfløtinga tok slutt. Det er Hans Ludvig Fredheim og Per Erling Refsnes som står bak dette, og handlinga vil foregå nede ved vannet bak utescena ved Milepelen.

– Det er ordentlig moro at kulturaktører kommer til oss i Sandsdagene med egne planer om framføringer, sier leder i idrettslaget Stian Forbord.

Samling i sentrum

Som mange både har sett og ellers vet om så pågår det stor byggeaktivitet i Sand sentrum for tida, Samling er på veg opp. Dette gjør jo at noe areal er bundet opp, men det er allikevel god plass til både utstillere, scene og andre aktiviteter. Og til Sandsdagene 2020 står forhåpentligvis bygget fiks ferdig, og kan være med å gi en ny dimensjon til Sandsdagene neste år.

– Nord-Odal kommune ønsker å bidra til å gjøre Sand til et attraktivt tettsted for næring, opplevelser, besøkende og beboere, derfor er Sandsdagene og andre markedsdager i sentrum viktige arenaer for å synliggjøre dette, sier ordfører Lise Selnes.

Ønsker du å bestille salgsbod/utstilling? Fyll ut skjemaet her.

Arrangørene ønsker alle velkommen til hyggelige forsommerdager i Sand sentrum!
Følg gjerne arrangementssida på Facebook for oppdateringer om program og annen info.

F.v Siw Trøbråten, Nord-Odal IL, Mona Bekken, Sand sentrumsforening og Stig Aasheim, Nord-Odal kommune ønsker velkommen til Sandsdagene 31. mai til 2. juni. Foto: Nord-Odal kommune

Inkluderende og attraktive lokalsamfunn

Kontaktinformasjon:
Stig Aasheim, prosjektleder «Inkluderende og attraktive lokalsamfunn», Nord-Odal kommune Tlf. 915 57 725, e-post stig.aasheim@nord-odal.kommune.no

Siw Trøbråten, sekretær Nord-Odal idrettslag, 997 31 467, post@no-il.no