Inviterer båtfolket til høst-treff

  – På Oslofjorden er det mange treff for båtfolket i løpet av en sesong, så hvorfor ikke ha dette også i Odalen, sier Amundsen.

  Annonse

  Etter å ha opplevd det gode båtmiljøet på Oslofjorden, ønsker Thomas Amundsen å skape et like godt miljø på Storsjøen. Lørdag 9. september inviterer han til høst-treff for båtfolket på gjestebrygga ved Milepelen Hotell. Initiativtakeren selv håper på stinn brygge.

  — Det er viktig å bygge vennskap, og det er viktig å ha det sosialt og koselig. Det er noe vi båtfolk er flinke til gjennom sommere. Nå er sesongen straks over, så da passer det bra med en siste sammenkomst, selv om mange bruker båtene sine så lenge Storsjøen er isfri. 

  Brygga perfekt for å arrangere båttreff

  Han mener gjestebrygga på Sand, med sine omlag 70 meter, er et utmerket sted å arrangere båttreff. Etter at kommunen og Sand båtforening fikk lagt opp landstrøm til brygge vil det også åpne for at de flere kan delta.

  Milepelen er med på laget

  Alle er velkommen både med og uten båt. Milepelen vil også holde åpent til midnatt for anledningen

  — På Oslofjorden er det mange treff for båtfolket i løpet av en sesong, så hvorfor ikke ha dette i Odalen. Og Milepelen er lettvinne å samarbeide med. Jeg sendte en melding til Rita (daglig leder) om mine tanker og det var ja med en gang.

  Alle som ønsker det kan komme og se på båtene som ligger ved brygga og slå av en båt-prat. Amundsen lover også maritim musikk over høytalerne.

  — Jeg skal holde kaffen varm gjennom hele dagen, så alle er velkomne til å få seg en kopp.

  Arrangementet er fra klokken 16.00 og avsluttes på Milepelen ved midnatt.

  INVITERER TIL HØST-TREFF: Thomas Amundsen inviterer båtfolket på Storsjøen til «høst-treff» og håper det blir stinn brygge. FOTO: Privat