Trening og livsglede

  Annonse

  Når det ble arrangert zumba-party på Saniteten i Mo møtte det opp 25 danseglade damer klare for latinske rytmer og skikkelig dansefest!

  Cecilie Kjerland er daglig leder i Trening & Livsglede og et av konseptene hun tilbyr er danseformen Zumba. Og på Saniteten i Mo i Nord-Odal arrangeres det noen helger noe utenom de vanlige zumba-treningene, nemlig zumba-party!

  — Zumba-party er 90 minutter med herlige latino-rytmer, vrikking på hoftene og høye kneløft til pulsen blir ordentlig høy, og så er det litt ekstra moro for vi to instruktører som bytter på og da blir man svett, forteller Cecilie.

  Ballonger og party-stemning

  Lokalene er pyntet med ballonger, blomster og fruktfat og det er bare store smil helt fra første dansetrinn. De 25 fremmøtte damene gir alt etter Cecilies instruksjoner helt fra start.

  — Herlig folkens, opp i puls! Dans som ingen ser på og slipp dere løs! Roper en svært engasjert Cecilie Kjerland.

  Etter femte sangen og alle panner er svette får damene beskjed om å ikke gi opp, etter neste sang er det pause med nøtter og banan-biter, inspirerer zumba-Cecilie og ingen gir opp.

  Det trengs påfyll når det skal danses såpass lenge og ikke nok med at Cecilie holder høyt tempo, så sparker zumba-instruktøren Siv June Korsmo fra Kongsvinger også hardt i fra med sine danser. To instruktører kjennetegner et zumba-party, slik at intensiteten er på topp under hele treningsøkta.

  — Det er utrolig gøy med zumba-party, man blir ordentlig slitent, men Cecilie har så mye engasjement og gir oss så mye energi at vi glemmer at vi er slitne, sier Monica fra Nord-Odal sammen med en gjeng svært fornøyde danseglade damer.

  — Kjerland blir motivert av utfordringer og elsker det hun jobber med, og livsglede, det er noe hun sprer rundt seg, sier Monica i pausen.

  «Dit jeg ser, dit kommer jeg»

  Dette ordtaket fra Telemark er integrert hos Cecilie Kjerland, som en overbevisning om at vi mennesker når våre mål – når vi har fokus på hvor vi vil.

  Ved siden av å være instruktør er Kjerland også konferansier og fasilitator samtidig som hun tilbyr teambuilding, workshops og coaching for organisasjoner, grupper og bedrifter.

  Når du dine mål?

  Sitter du med drømmer du ikke vet hvordan du skal sette ut i livet? Står du fast i situasjoner i din jobb eller ditt privatliv du ikke vet hvordan du skal løse?

  Cecilie bruker gode coaching-verktøy NLP/metacoaching) og metoder som følger deg på reisen mot et mål du har satt deg. Kjerland kan hjelpe deg å frigjøre blokkerte ressurser og se situasjonen din med nye øyne. Coaching-prosessen eies av deg alene og alle svar ligger i deg selv!

  — Om ikke lenge skal jeg holde et foredrag for en bedrift om det å stå i utfordrende situasjoner, det blir spennende og jeg gleder meg til utfordringen, sier en entusiastisk Kjerland.