Arne & Carlos til Oppstad

Er du glad i å strikke og ønsker å dele en dag i sosialt samvær med likesinnede, er Oppstad samfunnshus stedet å dra lørdag 16. september.

Annonse

– Jeg anbefaler alle strikkeglade i Odalen å melde seg på.

Hobbytunet arrangerer strikketreff med den folkekjære strikkeduoen Arne & Carlos.

— Dette blir en dag med workshop og foredrag av Arne og Carlos for de som melder seg på det. Det blir også lunsj, kaffe og kaker og masse strikking og prat rundt bordene, forteller Hobbytunet til Odalsaportalen.

Tredje gangen i Odalen

Årets workshop er dobbeltstrikk. Hobbytunet selger garn og utstyr. Arne og Carlos har med bøker for salg og signerer gjerne samtidig som de slår av en prat.

— Dette er tredje året vi arrangerer strikketreff med Arne og Carlos og det har vært en flott dag for alle begge gangene. Jeg anbefaler alle strikkeglade i Odalen å melde seg på. Dette blir en trivelig dag sammen med andre strikkere, og ikke minst Arne og Carlos som i år stiller med ny bok og nytt foredrag.

Strikketreff med Arne og Carlos på Oppstad samfunnshus 16. september kl. 10:00 17:00. Hobbytunet selger billetter i butikken og på tlf. 90594915.

LOKAL BUTIKK: Hobbytunet er en lokal garn- og hobbybutikk på Skarnes. For tredje gang inviterer de strikkeglade Odølinger til strikketreff med Arne & Carlos.